10K
5K

KNLTS

ELS ORÍGENS

Per tal de trobar els orígens del club, ens hem de remuntar a mitjans de la dècada dels anys 70, quan un grup d’antics atletes del barri del Poblenou va decidir ajuntar-se i crear un nou club d’atletisme

El nom del club deu el seu origen a un nucli de població anomenat Canaletes, que pertany al  municipi de Cabrera d’Anoia i on alguns d’aquests atletes tenien una segona residència.

Des del seu inici, el Canaletes sempre ha estat un club arrelat al barri.  Si bé a començaments dels anys 90, el Canaletes va desaparèixer integrant-se dins el C.N.Poblenou com a secció esportiva,  l’any 2002 va refundar-se, afegint el nom d’aquest districte a l’entitat. Va ser així com va adoptar el seu nom actual, el C.A. Canaletes-Sant Martí, el KNLTS.

Com a curiositat, l’equipació del primer Canaletes era verda i blanca, i ara el color blau predomina en la imatge del klub.

EL KLUB

El Club d’Atletisme Canaletes-Sant Martí és un club federat, integrat en la Federació Catalana d’Atletisme i estructurat en dos grans blocs, l’eskola d’atletisme i les categories superiors.  Actualment, compta amb dos grups de running.

La part tècnica del club està formada per un gran grup de professionals, entrenadors i entrenadores ben formats i amb gran experiència en la formació d’atletes.

Participem a totes les competicions federades del calendari, tant català com estatal, amb presència als campionats d’Espanya de les diferents categories, tant en pista coberta com en aire lliure i cros.

Des de Juvenil fins a Veterà tenim una opció d’entrenament per aquell atleta que en vulgui formar part.  Amb nuclis diferenciats per especialitat i també amb grups per qui es vulgui iniciar en aquest esport.

El KNLTS es basa en els següents pilars:

  • Formació integral en l’atletisme: conèixer les diferents modalitats atlètiques.
  • Realitzar exercici de forma saludable.
  • Practicar esport entre amics.
  • Adquirir hàbits de pràctica d’activitat física.
  • Esperit de superació i cultura de l’esforç.

 

Filosofia

“Salut, esport i amics” és el nostre lema, els dos primers mots sempre han estat molt relacionats, però, per a nosaltres, l’amistat és un valor afegit. És important ressaltar el companyerisme existent dins de la nostra família atlètica.

On som?

El KNLTS entrena a la pista de La Mar Bella, en un indret idíl·lic al costat del mar al bell mig del barri del Poblenou. És el mateix indret on fa més de 30 anys el Canaletes va transformar un descampat en una pista d’atletisme de terra i maons, i on ara s’hi pot trobar una instal·lació de primer nivell.

L’ESKOLA

Una de les primeres actuacions d’aquest nou, però vell, club va ser formar una escola d’atletisme on els nens i nenes del barri poguessin formar-se dins d’aquest meravellós esport. Una vintena d’infants van formar part d’aquell nou embrió d’escola, i catorze anys després, aquesta xifra s’ha multiplicat per 10.

La nostra manera d’entendre l’eskola té com a objectiu iniciar-los en aquest esport i ensenyar-los l’ampli ventall de modalitats que s’hi poden practicar. En aquest sentit, els nens i nenes de la nostra eskola practiquen totes les disciplines atlètiques. A partir de la categoria infantil (i amb més intensitat, a partir de cadets) comencen a especialitzar-se en la modalitat que més els hi agrada.

El RUNNING

Dos grups de running entrenen de forma regular al club.  Gaudir de l’esport no sempre ha d’estar sota el paraigües d’una federació, però sí que s’ha de practicar amb garanties. És per això que apostem per uns entrenaments dirigits de qualitat, amb entrenadors/es professionals.

 

www.knlts.cat

Segueix-nos a Twitter @KNLTS_Atletisme

Segueix-nos a Instagram  knlts_atletisme

@cursavilaolimpica