10K
5K

Informació general

La 27a edició de Cursa de la Vila Olímpica tindrà lloc el  2 de juliol de 2017 a Barcelona.

La sortida i l’arribada tenen lloc al carrer Arquitecte Sert (a l’alçada de l’Avinguda Icària). És un indret ben comunicat, molt a prop de l’element més icònic del barri: les dues torres bessones.

La cursa és organitzada pel C.A. Canalates-Sant Martí i pretén ser una cursa feta per corredors i pensada pels corredors. Clou el calendari de curses en ruta de Barcelona: una ocasió magnífica per a comprovar el teu progrés durant l’any i per a acabar la temporada amb la millor marca!

Recollida de dorsal

El dorsal, la bossa del corredor i la samarreta es podran recollir dissabte 1 de juliol de 10 a 20h a la Fira del Corredor, situada al CEM de la Mar Bella. 

Per a la recollida dels dorsals és necessari un document identificatiu i el comprovant d’inscripció. Si és una tercera persona qui recull el dorsal, caldrà presentar la fotocòpia del DNI juntament amb el resguard de la inscripció.

Punt de sortida

El punt de sortida i arribada de la cursa serà al carrer Arquitect Sert cantonada avinguda Icària. Les sortides tindran lloc a partir de les 8:20 hores.

Circuit

Certificat Homologació FCA 10km Vila Olimpica

Mobilitat

Transport públic: per a accedir a la sortida es pot utilitzar l’estació de Ciutadella Vila Olímpica de l’L4. També pots accedir-hi amb Rodalies a través de les estacions de l’Arc de Triomf i Estació de França.

En cotxe: Accés per les Rondes, B10 sortida Poblenou.

Serveis

Avituallaments: hi haurà dos avituallments líquids durant el circuit de 10 quilòmetres i un avituallament líquid al circuit de 5 quilòmetres.  Totes els curses tenen un avituallament a meta de fruita i aigua.  També a les curses infantils!

Cronometratge: correrà a càrrec de ChampionChip. Al finalitzar la cursa els corredors podran saber el seu temps total, temps real i  temps parcial al quilòmetre 5.  Aquesta informació també es podrà consultar a la pàgina web de la cursa, el mateix dia de l’esdeveniment.

Dutxes – vestidor: ubicades al CEM Nova Icària, estaran disponibles per a qui les necessiti abonant al mateix CEM 2€.

Calaixos de sortida: hi haurà calaixos de sortida en funció de la millor marca acreditada en alguna de les curses homologables del calendari de ChampionChip. Més informació en breu.

Guarda – roba: el servei de guarda-roba estarà disponible fins a 15 minuts abans de la sortida. Estarà situat al CEM Nova Icària.

Servei de llebres: es diposarà d’un equip d’atletes que marcaran diferents ritmes de cursa. Aquests corredors seran visibles des de la distància i avançaran a un ritme constant durant tot el recorregut per a assolir diversos temps finals cada un. Juntament amb la identificació de llebre, portaran ben visible el temps final objectiu.

Servei mèdic: al llarg de la cursa es proporcionarà servei mèdic als corredors. Les persones corredores estaran cobertes per l’assegurança obligatòria (mèdica i de responsabilitat civil).

Talla de la samarreta: es poden consultar les mides de la samarreta abans de fer la inscripció.

cursa vila olimpica