10K
5K

FAQ

CURSA

La 27a edició de la Cursa de la Vila Olímpica tindrà lloc el proper 02 de juliol a Barcelona. Les sortides seran a partir de les 8:20h.
La 27a edició de la Cursa de la Vila Olímpica té 3 modalitats: Cursa de 5k, Cursa de 10k i Curses Infantils.
Sí, tots els inscrits rebran una samarreta tècnica.
Si, hi haurà guarda-roba, situat al CEM Nova Icària, on també hi haurà dutxes pels corredors que desitgin dutxar-se després de la cursa.
Recomanem que calculis amb antelació l’hora d’arribada a la zona de sortida. És aconsellable arribar entre 1 hora i 30 minuts abans del tret de sortida, per aprofitar còmodament els serveis que t’oferim i escalfar amb tranquil·litat. Des de l’organització recomanem utilitzar el transport públic, per evitar aglomeracions i embussos a la zona de sortida.

Sí, hi haurà una sortides amb calaixos

  1. Vermell: Cursa de 5K
  2. Verd: Cursa de 10K – Sub40
  3. Lila: Cursa 10K – Sub45
  4. Carbassa: Cursa 10K – +45min.

El cronometratge es realitza a través del sistema de ChampionChip; es col·loca un petit dispositiu als cordons de les teves vambes, que s’activarà automàticament al creuar la línia de sortida, i que t’indicarà el temps exacte que hauràs invertit en recórrer els quilòmetres del circuit.

Recomanem portar la samarreta tècnica, que entreguem el dia 1 de juny a la Fira del Corredor, així com l’equipament necessari (el dorsal, imperdibles, pantalons, mitjons, vambes de running…) pel dia de la cursa. No oblidis el teu xip de cronometratge col·locat als cordons de les teves vambes!
Sí, s’entregaran trofeus als tres primers corredors i a les tres primeres corredores de cada modalitat que creuin la línia de meta. Consulta el reglament de la cursa, on trobaràs la informació de les categories.
Hi haurà dos punts d’hidratació al llarg de la cursa de 10km, i un punt d’hidratació a la cursa de 5k. Aa totes les curses avituallament al final, tant líquid com sòlid, per ajudar a recuperar-te.
No, els corredors que no portin dorsal no podran participar a l’esdeveniment.
Sí, hi haurà entrenaments previs a la cursa. Consulta la pàgina web www.cursavilaolimpica.cat/entrenaments i segueix-nos al nostre Facebook per assabentar-te’n.

INSCRIPCIONS

Els preus de les inscripcions varien en funció de la distància escollida (5km o 10 km). Pots consultar-los al reglament.
Si t’han cobrat més del que correspon per la inscripció de la Cursa de la Vila Olímpica et reemborsem l’import addicional. Si et passa això, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic nuri@championchip.cat amb la informació referent de la incidència, i ràpidament ens posarem en contacte amb tu.
Pot ser que la teva targeta hagi estat rebutjada per motius de seguretat del proveïdor de la passarel·la de pagament. Si no has aconseguit inscriure’t a la Cursa de la Vila Olímpica 2017, intenta-ho de nou. Si tot i així segueixes tenint problemes, escriu-nos a incidencies@cursavilaolimpica.cat.
Pots utilitzar qualsevol targeta de dèbit o de crèdit.
T’enviarem un correu electrònic per confirmar-te la teva inscripció a laCursa de la Vila Olímpica 2017. A més, a XipGroc.cat, a la pàgina d’inscripció, hi ha un apartat on podràs comprovar si estàs inscrit a partir del teu número de DNI o NIE.
Sí, sempre que ens escriguis com a màxim 10 dies abans a klub@knlts.cat
Per seguretat, no podem permetre més d’una inscripció per adreça de correu electrònic.
Sí, a la cursa de 5km hi poden partipar els nascuts a partir de l’any 2005 i a la cursa de 10km poden participar els nascuts a partir de l’any 2003.
No, pots escollir la talla quan t’inscrius a la cursa però una vegada seleccionada no pots canviar-la.

La inscripció de la Cursa de la Vila Olímpica 2017 inclou:

– Una plaça per participar a la Cursa de la Vila Olímpica 2017.

– Una samarreta tècnica de la Cursa de la Vila Olímpica 2017.

– La bossa del corredor.

– Servei de guarda-roba i de dutxes (cost de 2€ a abonar directament al CEM Nova Icària) el matí del diumenge 2 de juliol.

– Dos punts d’avituallament líquids al circuit de 10k i un al final a totes les curses.

– Assegurança d’accidents esportius per a tots els participants.

– Cronometratge ChampionChip i inclusió dels resultats a la competició.

A la pàgina d’inscripcions hi ha un camp on pots sol·licitar que et reenviem el correu electrònic a l‘adreça que ens vas facilitar a la teva inscripció, amb el comprovant d’aquesta. Si quan vas inscriure’t vas posar el teu correu electrònic malament, escriu-nos a klub@knlts.cat i ràpidament ens posarem en contacte amb tu per arreglar el problema.
Dijous 29 al matí es tancaran les inscripcions.

CIRCUIT

El circuit està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, fet que implica que la distància està mesurada per un jutge i la marca és vàlida en altres curses de 10 quilòmetres. L’organització penja uns dies abans el dossier d’homologació de la cursa així com el dossier tècnic del traçat.

MOBILITAT

L’organització de la prova té com a objectiu minimitzar l’impacte mediaambiental. És per aquest motiu que, en la mesura del possible, demanem que tots els corredors us desplaceu en transport públic. A més de gaudir de l’ambient amb els vostres companys, podreu arribar més relaxats, ja que la sortida de la parada de metro de Ciutadella-Vila Olímpica de la L4 està situada molt a prop de la sortida. A més també pots arribar amb la T4 de Tram i l’H16.
La dificultat d’aparcar a la zona de sortida fa que et recomanem que no acudeixis a la cursa en transport privat. Si has de venir en transport privat podràs aparcar a la zona de platges o en les àrees d’aparcament de rotació, que diumenge són gratuïtes. Recorda que et pots trobar restriccions de trànsit per la mateixa cursa.

cursa vila olimpica