10K
5K

21 de maig de 2017 | Categoria: General

Les inscripcions s’obriran properament a cursavilaolimpica.cat
L’objectiu d’aquesta clàssica prova és superar els 3.000 inscrits

La Cursa de la Vila Olímpica torna el 2 de juliol amb la intenció de mantenir viva la condició de cursa popular clàssica entre les proves en ruta de 5 i 10 quilòmetres. Amb 26 edicions a l’esquena amb una gran acollida de públic, el repte per la 27a és superar la xifra de 3.000 corredors i corredores.

La cursa, organitzada pel C.A. Canaletes – Sant Martí, té un circuit homologat per la Federació Catalana d’Atletisme tant en 5km com en 10km. El trajecte destaca per una altimetria planera i assequible que transcorre, durant més de 3km, en paral·lel a la Platja de la Mar Bella. Aquests fets el converteixen en un circuit extraordinari per a fer-hi bones marques. Un altre dels al·licients pel corredor és córrer per dins dels carrers de Barcelona i el fet que tanca el calendari de curses en ruta, una motivació ideal per a corredors i corredores que volen tancar la temporada amb una bona marca. Els més petits també hi tindran el seu espai: la organització ha preparat 3 circuits infantils diferents (entre 400 i 800m) perquè puguin descobrir l’atletisme en un ambient festiu i familiar.

La cursa està inclosa a la lliga ChampionChip i enguany puntua doble. El preu de les inscripcions varia segons el tipus de cursa i xip i inclou una samarreta tècnica, el cronometratge i l’assegurança així com també la bossa del corredor, els serveis el dia de la cursa i la participació en les activitats programades.

La sortida de la prova serà a partir de les 8:20h i té lloc des del carrer Arquitecte Sert, a l’alçada de l’Avinguda Icària, molt a prop de l’element més icònic del barri: les torres del Port Olímpic Un emplaçament molt ben comunicat en transport públic (L4 i Rodalies) així com també en vehicle privat (aparcament públic gratuït annex al pavelló de la Mar Bella).

Podreu trobar més informació de la 27a edició de la cursa a la pàgina web www.cursavilaolimpica.cat i a les xarxes socials oficials de l’esdeveniment.

|

Una resposta a “2 de juliol, nova data de la Cursa de la Vila Olímpica pel 2017”

  1. Marco ha dit:

    Hola, que tal? Somos de Argentina y queremos viajar a Barcelona y correr en la carrera de 10K. Estamos interesados en saber cuándo se abrirá la inscripción por la pagina web, para poder anotarnos a la carrera.

    Saludos y muchas gracias de antemano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

@cursavilaolimpica