10K
5K

10 de juliol de 2016 | Categoria: General

_DSC8677 (1)La Cursa de la Vila Olímpica celebra la 26a edició amb més de 2.500 inscrits en les diverses modalitats de cursa

Aquest diumenge s’ha celebrat la vint-i-sisena edició de la Cursa de la Vila Olímpica, un clàssic de l’atletisme popular, que malgrat les altes

temperatures, ha reunit més de 2.500 runners en una autèntica festa de l’atletisme popular.

Els trets de sortida de les curses de 5 i 10 quilòmetres, previstos per les 8:30h i les 8:39h respectivament, han estat puntuals i han donat inici a un matí farcit d’atletisme als barris de la Vila Olímpica i el Poblenou. Amb més de 3 quilòmetres arran de mar, el fort sol quequeia sobre els participants i les altes temperatures, no han pogut amb les ganes i entrega dels corredors reunits a l’Avinguda Icària de Barcelona. Per tal de lluitar contra la canícula, l’organització ha preparat dos avituallaments, i un arc amb aspersió d’aigua al llarg del circuit.

El més ràpid en completar el circuit de 10 quilòmetres ha estat Juanma Álvarez, atleta de l’Athletic Barcelona. Álvarez, que és també el primer classificat de la Lliga Championchip 2016, ha completat el traçat en un temps de 32:59. Enka Viñas, del C.A. Granollers, ha estat la primera corredora en travessar la línia dels 10 quilòmetres amb un temps de 38:28.

En el cas del circuit de 5 quilòmetres, els guanyadors han estat Iban Mañer, del Cornellà Atlètic, amb un temps de 15:53, i Paula Batlle, amb 18:37.

Posteriorment a les curses de 5 i 10 quilòmetres, s’ha donat el tret de sortida a les Curses Infantils de la Cursa de la Vila Olímpica, pensades per ser el primer contacte amb el món de les curses populars i l’atletisme. Els nascuts entre 2003 i 2015 han pogutcórrer per un circuit especialment dissenyat per ells, de 800 o 400 metres, segons l’edat.

The Barcelona Companies Run

Una de les novetats de la edició ha estat la cursa per equips d’empreses, la Barcelona Companies Run by Mercer, en què més de 60 equips de 30 empreses diferents han competit. Media Markt ha estat l’empresa que ha format l’equip més nombrós.

Consulta resultats

|

Una resposta a “Juanma Álvarez, primer classificat a la Lliga Championchip 2016, s’imposa amb un temps de 32:59 a la cursa de 10 quilòmetres”

  1. luis ha dit:

    Felicidades por la cursa,muy bien

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

@cursavilaolimpica