10K
5K

6 de juliol de 2016 | Categoria: General

El proper dissabte 9, quan només falti un dia per la 26a Cursa de la Vila Olímpica, els participants a l’esdeveniment tenen una cita amb la Fira del Corredor. Aquest any, se celebrarà al Casal de Barri de la Vila Olímpica – Can Gili Nou, al c/ Taulat 3-5 de Barcelona (més informació fent clic aquí), de 10h a 20h.

Els corredors i les corredores de la cursa hi podran recollir el seu dorsal, la samarreta Mizuno, la bossa del corredor i una novetat d’aquest any: la revista del corredor de la Cursa de la Vila Olímpica. Allà hi trobaran tota la informació relacionada amb la cursa, plànols i indicacions, però també articles relacionats amb el món runner.

Si ets de Barcelona i/o t’és impossible venir a la Fira del Corredor, podràs recollir el teu dorsal el mateix dia de la cursa, al punt de sortida, fins a 1 hora abans.

 

|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

@cursavilaolimpica