10K
5K

17 de juny de 2016 | Categoria: General

A tres setmanes per la 26a edició de la Cursa de la Vila Olímpica el Club d’Atletisme Canaletes presenta el programa d’entrenaments per posar-te a punt per la Cursa que se celebrarà el 10 de juliol. Des d‘aquest enllaç es poden decarregar 3 guies d’acompanyament per aconseguir ser sub 60, sub 50 o sub 45 en la cursa de 10 quilòmetres que han elaborat tècnics del Club.

A més els dimarts a les 19:30h tindran lloc sessions presencials per seguir les guies d’entrenament. Durant el transcurs del primer, que tindrà lloc el 21 de juny, es farà un test VAM (test de velocitat aeròbica màxima als participants).

SESSIONS PRESENCIALS

  • Dimarts 21 de juliol a les 19:30h des de la platja de la Mar Bella.
  • Dimarts 28 de juliol a les 19:30h des del CEM Nova Icària Esports Club.
  • Dimarts 5 de juliol a les 19;30h des de la platja de la Mar Bella.

La 26a Cursa de la Vila Olímpica consta d’un circuit molt pla de 10 quilòmetres que transcorre pel districte de Sant Martí i està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. El punt de sortida i arribada es troba situat al barri de la Vila Olímpica i el circuit té com a principal al·licient que transcorre vora el mar.

Les inscripcions, que avançen a bon ritme, estan disponible a la web www.cursavilaolimpica.cat en les modalitats de Cursa Infantil, 5k, 10k i The Barcelona Companies Run By Mercer.

|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

@cursavilaolimpica